ALOITTELIJOILLE

Aloita CrossFit-harrastus matalalla kynnyksellä, sinulle sopivana ajankohtana!

Voit halutessasi varata ensin paikan ilmaiselle kokeilutunnille yhteydenottolomakkeen kautta. Kokeilutunnin jälkeen CrossFit-harjoittelu aloitetaan yksilöohjauksen kautta (2-4 x 60min).

Yksilöohjauksessa opit tunneillamme käytettävien liikkeiden perusteet. Autamme sinua tarvittaessa soveltamaan harjoitteita mahdollisten liikerajoitteidesi puitteissa, ja käymme myös yleisesti läpi salimme toimintatapoja. Tavoitteemme on, että yksilöohjauksen jälkeen voit siirtyä huoletta ohjatuille tunneille ja jatkaa harjoittelua osana ryhmää.

Valitse jompi kumpi seuraavista vaihtoehdoista:

  • 2x60min yksilöohjaus + 1kk ohjatut tunnit 178€
  • 4x60min yksilöohjaus + 1kk ohjatut tunnit 356€

Jätä yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta, niin valmentajamme on yhteydessä sinuun, ja sopii kanssasi ajankohdan ensimmäiselle ohjauskerralle!

    KOKENEILLE HARRASTAJILLE

    Voit tulla kokeilemaan saliamme ensimmäisen kerran ilmaiseksi. Mikäli olet käynyt CrossFit-aloituskurssin jollain muulla salilla, voit liittyä salimme jäseneksi valitsemallasi jäsensopimuksella, ja tulla suoraan mukaan ohjatuille tunneillemme.

    Jätä yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta, niin valmentajamme on yhteydessä sinuun, ja sopii kanssasi ajankohdan ilmaiselle kokeilutunnille!