CrossFit-ryhmätunnit

Ohjatut CrossFit-ryhmätunnit ovat toimintamme kulmakivi. Teet treenin ryhmässä, mutta saat myös henkilökohtaista ohjausta tunnin aikana. Tuntimme yhdistelevät voima-, kestävyys-, kehonpaino- ja liikkuvuusharjoittelua.

Ammattitaitoiset ja helposti lähestyttävät ohjaajamme auttavat muokkaamaan tunnin harjoitteita yksilöllisiin tarpeisiisi sopivaksi. Jokainen tunti on huolellisesti suunniteltu, tehokas ja monipuolinen.

Jäsenkorttivaihtoehdot

 • 12kk määräaikainen 99€/kk
 • 3kk toistaiseksi voimassa oleva 312€/3kk
 • 1kk toistaiseksi voimassa oleva 109€/kk
 • 10x kortti 150€ (voimassa 3kk)

Kaikkiin kortteihin sisältyy ohjattujen tuntien rajaton käyttöoikeus sekä itsenäinen harjoittelu salilla joka päivä klo 05-24. Itsenäinen harjoittelu on mahdollista ainoastaan ohjattujen tuntien ulkopuolella.

Maksutapoina meillä käyvät myös Smartum- ja Edenred-liikuntaedut sekä E-passi.

Yksilöohjaus

Yksilöohjaus räätälöidään henkilökohtaisia tavoitteitasi tukevaksi kokonaisuudeksi. Yksilöohjaustunnilla (30/60min) voidaan pureutua esimerkiksi jonkin yksittäisen liikkeen tekniikkaan.

Suunnittelemme myös harjoitusohjelmia tukemaan ryhmässä tapahtuvaa treenaamista. Yksilöllisesti suunniteltu lisäohjelmointi takaa tehokkaan edistymisen omissa kehityskohteissa.

 • Yksilöohjaus 30min 40€
 • Yksilöohjaus 60min 79€
 • Henkilökohtainen harjoitusohjelma alk. 30€

Yritykset ja pienryhmät

Tarjoamme yksityistunteja yrityksille ja kaveriporukoille. Säännöllisellä liikkumisella on todettu olevan terveyttä edistäviä ja työkykyä ylläpitäviä vaikutuksia. Yhteinen liikuntahetki toimii myös hyvänä yhteishengen nostattajana.

Meiltä saat varattua viikoittaisen liikuntahetken etänä tai paikan päällä sekä yksittäisiä tilaisuuksia, kuten virkistyspäivät ja polttarit. Tilaamme on mahdollista vuokrata esimerkiksi urheiluseurojen ohjeisharjoittelukäyttöön. Ole meihin yhteydessä, ja pyydä tarjous haluamastasi kokonaisuudesta!

Ravintovalmennus

Ravintovalmennuksesta saat apua palautumiseen ja urheilussa kehittymiseen, apua syömisen ja painon hallintaan, tukea arjessa jaksamiseen ja varmistuksen riittävästä ravinnonsaannista.

Ravintovalmentajan ohjauksessa opit syömään tavoitteitasi tukevasti rennolla, mutta sopivan jämäkällä otteella. Pääset opettelemaan syömisen taitoja helppojen nyrkkisääntöjen avulla ilman kituuttamista.

Ravintovalmennus 3kk (159€/kk)

 • Henkilökohtaiset aloitusohjeet sähköpostitse & ohjeet 3 päivän ruokapäiväkirjaan
 • Starttitapaaminen 45min etänä tai Training Groundilla
 • 2 jatkotapaamista (30min), noin 6 vko ja 3 kk aloituksesta
 • Henkilökohtaiset ohjeet valmennuksen ajalle
 • Säännöllinen yhteydenpito ja seuranta koko valmennuksen ajan

Ravintovalmennus laskutetaan kuukausittain (159€/kk), sopimus on 3 kk määräaikainen. Voit aloittaa milloin tahansa. Valmentajana laillistettu ravitsemusterapeutti Kaisa Pulkkinen. Aloita valmennus laittamalla sähköpostia kaisa@trainingground.fi/myynti@trainingground.fi.

Ravintovalmennuksen jatkotapaaminen 79€

Jatkokäynti on 30 minuutin mittainen ja voidaan varata esimerkiksi ryhmävalmennukseen osallistumisen jälkeen. Jatkokäynti varmistaa, että ohjeet toimivat ja saat vastauksia mahdollisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Ruokavaliomalli 49€

Kaipaatko arkeesi helposti sovellettavaa kirjallista ruokavaliomallia? Ruokavaliomallin avulla varmistut, että syöt sopivasti, oli tavoitteenasi sitten treeneissä kehittyminen, kehonkoostumuksen muokkaus tai parempi jaksaminen arjessa. Ruokavalion on laatinut koulutettu ravitsemusterapeutti Kaisa Pulkkinen. Osta ruokavaliomalli myynti@trainingground.fi