CrossFit-ryhmätunnit

Ohjatut CrossFit-ryhmätunnit ovat toimintamme kulmakivi. Teet treenin ryhmässä, mutta saat myös henkilökohtaista ohjausta tunnin aikana. Tuntimme yhdistelevät voima-, kestävyys-, kehonpaino- ja liikkuvuusharjoittelua. Ammattitaitoiset ja helposti lähestyttävät ohjaajamme auttavat muokkaamaan tunnin harjoitteita yksilöllisiin tarpeisiisi sopivaksi. Jokainen tunti on huolellisesti suunniteltu, tehokas ja monipuolinen.

Jäsenkorttivaihtoehdot

 • 12kk määräaikainen 95€/kk
 • 3kk toistaiseksi voimassa oleva 299€/3kk
 • 1kk toistaiseksi voimassa oleva 105€/kk
 • 10x kortti 150€

Kaikkiin kortteihin sisältyy ohjattujen tuntien rajaton käyttöoikeus sekä itsenäinen harjoittelu salilla joka päivä klo 05-24. Itsenäinen harjoittelu on mahdollista ainoastaan ohjattujen tuntien ulkopuolella.

Maksutapoina meillä käyvät myös Smartum-, Edenred-, Eazybreak-liikuntaedut & E-passi.

Tuntikalenterimme

Äitien treeniryhmä 

Äitien treeniryhmä on suunnattu synnyttäneille ja raskaana oleville äideille. Tunneilla tehdään voimaharjoittelua pienryhmässä huomioiden kehon muutokset raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen. Valmentajana toimii Camilla Marjamäki, äitiys-ja lantionpohjan fysioterapeutti sekä valmentaja. Naisten (erityisesti äitien) voimaharjoittelu, treenaaminen ja hyvinvointi ovat Camillan erityisosaamista, joten saat kehoa vahvistavat tehokkaat ja turvalliset treenit.
 • Ryhmän treenit ovat perjantaisin klo 12:15-13:30
 • Mukaan pääset 10-kerran kortilla (198€)
OTA YHTEYTTÄ

Yksilöohjaus

Tarjoamme myös yksilöohjausta, joka räätälöidään henkilökohtaisia tavoitteita tukevaksi kokonaisuudeksi. Yksilöohjauksen lisäksi suunnittelemme harjoitusohjelmia tukemaan ryhmässä tapahtuvaa harjoittelua. Yksilöllisesti suunniteltu lisäohjelmointi takaa kehittymisen, vaikka harjoittelukokemusta olisi jo useamman vuoden ajalta.

 • Yksilöohjaus 30min 40€
 • Yksilöohjaus 60min 79€

Yritykset ja pienryhmät

Training Ground tarjoaa yksityistunteja yrityksille ja kaveriporukoille. Säännöllisellä liikkumisella on todettu olevan terveyttä edistäviä ja työkykyä ylläpitäviä vaikutuksia. Tämän lisäksi yhteinen liikuntahetki toimii myös hyvänä yhteishengen nostattajana. Järjestämme esimerkiksi viikoittaisia ohjattuja liikuntatunteja tai yksittäisiä tilaisuuksia, kuten virkistyspäivän ja polttarit. Tilaamme on mahdollista vuokrata esimerkiksi urheiluseurojen ohjeisharjoittelukäyttöön. Ole meihin yhteydessä, ja pyydä tarjous haluamastasi kokonaisuudesta!

Fysioterapia & Hieronta

Training Groundin fysioterapian & hieronnan tavoitteena on auttaa sinua nauttimaan harjoittelusta ja liikunnallisesta elämäntavasta ilman kipuja. Koulutetut ammattilaisemme ymmärtävät CrossFit-harjoittelun luonnetta, osaavat auttaa sinua löytämään kehosi heikot lenkit ja parantamaan suorituskykyäsi.

 • Fysioterapian ensikäynti 100€ (75min)
 • Äitiysfysioterapian ensikäynti 115€ (90min)
 • Fysioterapian jatkokäynti 95€ (75min) / 90€ (60min)
 • Hieronta 45min/50€
 • Hieronta 60min/60€
AJANVARAUS

Ravintovalmennus

Yksilöllisestä ravintovalmennuksesta saat apua palautumiseen ja urheilussa kehittymiseen, apua syömisen ja painon hallintaan, tukea arjessa jaksamiseen ja varmistuksen riittävästä ravinnonsaannista. Ravintovalmentajan ohjauksessa opit syömään tavoitteitasi tukevasti rennolla, mutta sopivan jämäkällä otteella. Pääset opettelemaan syömisen taitoja helppojen nyrkkisääntöjen avulla ilman kituuttamista.

Ruokavalioanalyysi 99€

Helppo askel kohti omia tavoitteita! Ruokavalioanalyysi auttaa löytämään ne muutokset, joita sinun kannattaa tehdä omiin ruokailutottumuksiin, jotta saavuttaisit tavoitteesi. Analyysi sisältää:

 • Tapaaminen (60 min), jonka aikana kartoitetaan lähtötilanteesi kokonaisvaltaisesti (ruokavalio, liikunta, uni, sterssi)
 • Tavoitteitasi tukevat parannusehdotukset ruokavalioon
 • Ruokavalioanalyysiin on mahdollista yhdistää myös yksilöllisen ruokavalion laadinta (+59 €).

Ruokavalio 59€

Liikunnallista elämäntapaa tukeva ruokavalio. Kaipaatko arkeesi helposti sovellettavaa kirjallista ruokavaliomallia? Ruokavalio sisältää yksilöllisesti laaditun ateriasuunnitelman.

Ravintovalmennuksen jatkokäynti 79€

AJANVARAUS